Ronaldo: "Capello heeft geen vertrouwen in me"

3 november 2006, 12:46

Het zijn zware tijden voor Ronaldo. De Braziliaanse spits is inmiddels weer volledig fit, maar komt slechts sporadisch aan spelen toe bij Real Madrid. De reden: trainer Fabio Capello geeft de voorkeur aan Ruud van Nistelrooy. En dat is balen, geeft de 30-jarige Ronaldo toe in de Spaanse krant ABC. 

"Het meest vervelende is niet dat ik niet speel, maar vooral dat de trainer geen vertrouwen in me heeft", zegt Ronaldo in de krant. "Ik heb, eerlijk gezegd, geen idee hoe ik het vertrouwen van Capello kan winnen. Ik weet niet welke criteria de trainer hanteert. Ik ben topfit, goed op gewicht en goed in de vorm. Ik wil graag een kans krijgen om te laten zien wat ik kan, maar voorlopig zit ik elke wedstrijd op de bank."

"Capello gelooft niet in me, zo simpel is het. Anders is het niet te verklaren dat hij geen beroep op mij doet. Maargoed, ik ben een vechter, ik wil deze strijd winnen. Mijn doel is om de trainer te laten zien dat hij niet om mij heen kan", aldus de spits. 

Overigens is Ronaldo niet van plan om Real Madrid te verlaten. "Ik heb nog een contract voor twee jaar en dat wil ik uitdienen", vertelt hij. Daarna wil hij buiten Europa gaan afbouwen. "Als ik vertrek bij Real wil ik nog twee jaar in Brazilië of de Verenigde Staten voetballen. Tegen die tijd dat ik 35 jaar ben, is het mooi geweest."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen