Opnieuw verlies voor dolend HSV

Ger
4 november 2006, 17:35

Hamburger SV, afgelopen week uitgeschakeld in de champions League, blijft slechte resultaten boeken. Dit keer ging de formatie van aanvoerder Rafael van der Vaart met 1-0 onderuit tegen VfL Wolfsburg. De thuisploeg, met Rick Hoogendorp en Tommie van der Leegte in de basiself, won dankzij een doelpunt van Mike Hanke.

Bij HSV speelden Rafael van der Vaart en Joris Mathijsen de hele wedstrijd. Nigel de Jong herstelt in Amsterdam van een kijkoperatie aan zijn knie. De positie van trainer Thomas Doll lijkt na de nederlaag onhoudbaar geworden. HSV won slechts één van de zeventien officiële wedstrijden van dit seizoen. De ploeg staat vijftiende in de Bundesliga.

Trainer Bert van Marwijk speelde met Borussia Dortmund voor eigen publiek gelijk tegen Arminia Bielefeld (1-1). Door het tegenvallende resultaat komt de positie van de Nederlandse oefenmeester verder onder druk te staan. In de laatste minuut redde Alexander Frei vanaf elf meter een punt voor Dortmund. 

Werder Bremen liet dure punten laten liggen tegen Energie Cottbus. De koploper in de Bundesliga kwam voor eigen publiek niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Ivan Klasnic maakte pas een kwartier voor tijd de voorsprong van Cottbus ongedaan. De bezoekers waren op voorsprong gekomen via een treffer van Francis Kioyo. 

VfB Stuttgart won de uitwedstrijd bij Alemannia Aachen (2-4). Streller maakte namens de bezoekers twee doelpunten. Stuttgart heeft nog maar twee punten minder dan koploper Werder Bremen.

Ook Hertha BSC sluipt de laatste weken naar de top van de Bundesliga toe. Verdediger Dick Van Burik won met de Berlijnse formatie van 1.FC Nürnberg: 2-1. De achterstand op Werder Bremen bedraagt vier punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen