A. Cole: "Scheidsrechters benadelen Chelsea"

7 november 2006, 12:17

Chelsea probeert de schuld van haar magere optreden in de Engelse competitie nadrukkelijk in de schoenen van het scheidsrechterskorps te schuiven. Direct na de nederlaag tegen Tottenham liet Jose Mourinho zich al kritisch uit over arbiter Poll en verdediger Ashley Cole heeft daar nu nog een schepje bovenop gedaan. 

De verdediger, die deze zomer overkwam van Arsenal, stelt dat Chelsea dit seizoen consequent benadeeld wordt door scheidsrechters. "We zijn tegen Tottenham weer eens besloten", verwijst hij naar een afgekeurd doelpunt van Didier Drogba. "Pas nu ik zelf voor Chelsea speel zie ik hoe de vork in de steel zit. Ik zeg niet dat alle arbiters tegen Chelsea zijn, maar we krijgen wel erg vaak het nadeel van de twijfel."

Volgens Cole heeft dit te maken met het feit dat winnende ploegen weinig sympathie hebben. "Bij Arsenal hebben we hier ook wel eens last van gehad, in de periode dat wij veel wonnen. We kregen toen plotseling om de haverklap gele kaarten en bij Chelsea is dat nu precies hetzelfde. De rode kaart voor John Terry tegen Tottenham was hier een voorbeeld van. Iedereen kon zien dat hij deze kaart niet verdiende", aldus de verdediger.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen