De Haan: Seedorf en Van Nistelrooy zijn welkom

8 november 2006, 11:11

Foppe de Haan sluit niet uit dat hij, als hij zich met Jong Oranje kwalificeert voor de Olympische Spelen, spelers als Clarence Seedorf, Mark van Bommel en Ruud van Nistelrooy toe zal voegen aan zijn selectie. De drie spelers zijn buiten de boot gevallen bij Marco van Basten, maar hebben laten weten dat ze graag onder De Haan naar de Spelen van 2010 in Peking zouden gaan.

Dat is interessant, stelt De Haan. "Als die jongens afvallen bij Oranje en ze willen graag naar de Spelen, zou ik niet weten waarom dit niet zou kunnen of mogen. Als Van Nistelrooy, Seedorf en eventueel Van Bommel de wereld willen laten zien hoe goed ze zijn, is dat volgens mij een gezonde ambitie", aldus de oefenmeester.

Toch houdt De Haan nog een slag om de arm. "Uitgebreid heb ik hier nog niet met Van Basten over gesproken. We moeten ons eerst maar eens zien te kwalificeren voor de Spelen. Van Comeneé was zó enthousiast over Van Nistelrooy, dat het spel nu al op de wagen is. Terwijl de zomer van 2008 nog ver weg is. Ik sta absoluut open voor goede voetballers die mee willen, maar ik reken nog nergens op."

Tijdens de Olympische Spelen komen in principe alleen teams van spelers tot 23 jaar in actie, maar ieder land mag drie dispensatiespelers oproepen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen