Capello eist excuses van Cassano

8 november 2006, 12:13

Fabio Capello is bereid om Antonio Cassano een nieuwe kans te geven. De Italiaanse trainer zette de spits vorige week uit de selectie omdat hij zich misdragen had, maar heeft tegenover Radio Marca laten weten dat dit niet definitief hoef te zijn. 

"Hij heeft een heel erg moeilijke jeugd gehad, je moet een beetje geduld met hem hebben. De oplossing is aan hem. Hij moet aan iedereen zijn excuses aanbieden. Aan mij, aan de selectie, aan de supporters, aan iedereen", stelt Capello. 

Capello liet zich tijdens het radiogesprek ook uit over Ronaldo. Volgens hem is de Braziliaan nog altijd te zwaar. "Het gaat beter, maar Ronaldo moet meer spelen. Hij mist snelheid en beweegt te weinig. Hij oogt al wat meer als een voetballer, maar moet nog altijd een paar kilo's kwijtraken."

Ondanks de problemen met Cassano en Ronaldo, en de tegenvallende resultaten, heeft Capello het echter uitstekend naar zijn zin bij Real Madrid. Er is veel veranderd sinds het seizoen 1996/1997, toen hij ook als trainer verbonden was aan Real. 

"Het is lastiger dan voorheen om wedstrijden te winnen. Vroeger was het Madrid en Barça en verder niets, maar nu heb je Sevilla, Valencia en veel andere goede ploegen. Het is moeilijker", aldus de Italiaanse trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen