Cassano stuurt aan op breuk met Real Madrid

9 november 2006, 09:57

De kans dat Antonio Cassano weer in genade aangenomen zal worden bij Real Madrid, lijkt uiterst klein. De spits werd vorige week uit de selectie gezet nadat hij zich misdragen had, waarna trainer Fabio Capello liet weten dat Cassano zijn excuses aan moest bieden. Dat zal echter niet gebeuren. "Het woord 'sorry' komt niet in mijn vocabulaire voor", aldus de aanvaller, die bovendien liet weten spijt te hebben van het feit dat hij naar Madrid gekomen is.

De breuk tussen Capello en Cassano dateert van 30 oktober. De spits was woedend dat Capello hem een half uur warm had laten lopen, zonder hem een invalbeurt te gunnen, en schold de oefenmeester publiekelijk uit. Dat pikte Capello niet, waarna de aanvaller uit de selectie gezet werd.

Eerder deze week liet Capello echter weten dat hij bereid was om Cassano een tweede kans te geven. "Hij heeft een heel erg moeilijke jeugd gehad, je moet een beetje geduld met hem hebben. De oplossing is aan hem. Hij moet aan iedereen zijn excuses aanbieden. Aan mij, aan de selectie, aan de supporters, aan iedereen."

Cassano is echter niet van plan om een buiging te maken. "Het woord sorry komt niet voor in mijn woordenboek. Je excuses aanbieden en toegeven dat je een fout hebt gemaakt, zijn twee totaal verschillende dingen. Ik heb fouten gemaakt, maar sinds de dag dat ik ben geboren, heb ik nog nooit het woord sorry gebruikt. En ik zal dat volhouden tot de dag dat ik doodga", is de duidelijke taal van de spits.

"Als ik de tijd terug kon draaien, dan zou ik Roma en Rome nooit hebben verlaten voor Real Madrid", doet de Italiaan er nog een schepje bovenop.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen