Atlético Madrid wint, Valencia gelijk

Koen Freriks
12 november 2006, 11:06

Atletico Madrid heeft zaterdagavond Villareal met 3-1 verslagen. Valencia, dat speelde zonder de disciplinair geschorste Villa, kwam in eigen huis niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Athletic de Bilbao.

Voormalig Real Madrid-speler Fernando Morientes nam de plek van aanvaller Villa in en moest voor doelpunten zorgen. Dat deed hij dan ook vlak voor rust. Echter, in de laatste minuut van de tweede helft tekende Fernando Liorente de gelijkmaker aan op het scorebord.

Atlético wist wel sinds lange tijd weer eens te winnen. De ploeg heeft moeite met scoren, want de spitsen Martin Petrov en Maxi Rodriguez staan niet op scherp. Toch wisten Zé Castro, Fernando Torres en Sergio Sergio Agüero allen eenmaal te scoren tegen Villareal, dat vroeg op voorsprong kwam door een treffer van Fabrizio Funtes.