Feyenoord snapt niets van schadeclaim Tilburg

12 november 2006, 18:45

In Rotterdam-Zuid is met grote verbazing gereageerd op het nieuws dat de Tilburgse burgemeester Ruud Vreeman een schadeclaim van 100.000 euro neer zal leggen bij Feyenoord. Volgens de Tilburger is Feyenoord verantwoordelijk voor de hoge politiekosten die nodig waren rondom het duel Willem II-Feyenoord, dat zondag gespeeld werd.

Bij Feyenoord snapt men niets van de claim van Vreeman, die het zelfs nodig vond om een speciale persconferentie te beleggen. "Dit is eigenlijk een beetje gênant", zegt direct Chris Woerts namens Feyenoord. "De feiten spreken voor zich en op basis daarvan had hij tot een oordeel moeten komen. Niet op basis van aannames. Ik schaar zijn uitlatingen onder het kopje holle verkiezingsretoriek en dat zullen we de heer Vreeman morgen nog eens per brief uitleggen."

Vreeman voorzag Willem II-Feyenoord van een grimmig karakter door de uitvalswegen van zijn stad van heuse roadblocks te voorzien en liefst 250 man extra politie op te trommelen. De burgemeester claimde hiertoe genoodzaakt te zijn door de gebeurtenissen bij de vorige editie van Willem II-Feyenoord, waar Feyenoord-supporters zich volgens hem niet gedragen zouden hebben.

Bron: Feyenoord.nl

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen