Vreven: "Spelers helpen ADO naar de kloten"

13 november 2006, 10:28

Na de overwinning op Heracles (2-0) leek het lek enigszins boven bij ADO Den Haag, maar sinds dit weekend verkeert de ploeg weer in een diepe crisis. De nederlaag bij Sparta (2-1) zorgt er immers voor dat de ploeg nu stijf onderaan staat in de Eredivisie. En dat mag ADO zichzelf verwijten, vindt Stijn Vreven. 

In het AD maakt Vreven van zijn hart geen moordkuil. "Sommige spelers zijn de club naar de kloten aan het helpen", zegt hij. "Er is veel mis in de selectie. We moeten zien te overleven, maar ik heb een heel andere definitie van overleven. Iedereen weet toch wat ik bedoel? ADO heeft te veel engelen in de ploeg. Het is niet aan mij, maar ik zou zeggen: degenen die nu niet alles geven, moet ophoepelen. Ze verknoeien het voor de anderen en dat kan ik niet verkroppen", aldus de boze Belg.

Adelaar

Adelaar

"Het wordt tijd dat iedereen in de spiegel kijkt. We staan op degraderen, maar ik zal de handdoek pas gooien als de laatste wedstrijd gespeeld is. Wanhopen doen we niet, maar dit is wel een dieptepunt. Waar ik me aan vasthoud? Nou, er komen nog veel wedstrijden. Maar dat er iets moet gebeuren, dat moge duidelijk zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen