Lierse neemt afscheid van trainer Trost

13 november 2006, 17:20

Er is dan toch een einde gekomen aan de samenwerking tussen Lierse SK en trainer René Trost. Na onderling overleg is maandag besloten dat Trost zijn functie neer zal leggen. Lierse is momenteel hekkensluiter in de Belgische competitie, met slechts twee punten uit twaalf wedstrijden. 

De werkzaamheden van Trost zullen voorlopig worden overgenomen door Eric van Meir. "Deze situatie vraagt om maatregelen", schrijft de club op haar officiële website. "Het is, en daar is iedereen zich van bewust, een moeilijk seizoensbegin geweest. De ploeg is grotendeels vernieuwd. De jongere spelers missen over het algemeen de ervaring, terwijl de buitenlandse aanwinsten hun draai nog steeds niet voldoende gevonden hebben."

"Het bestuur van Lierse steekt wat dat betreft ook de hand in eigen boezem en neemt een deel van de verantwoordelijkheid op zich. Er wordt werk gemaakt van het aantrekken van de nodige spelers om de ploeg verder te versterken. De club is immers nog altijd van plan om het behoud in eerste klasse te verzekeren", aldus de club.

Trost is na Johan Boskamp (Standard Luik), Ariel Jacobs (Lokeren) en Thomas Caers (Sint Truiden) alweer de vierde trainer uit de Belgische competitie die voor de winterstop ontslagen is. Ter vergelijking: in Nederland werd dit seizoen nog geen enkele trainer uit zijn functie ontheven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen