Slory overwoog te stoppen met voetballen

15 november 2006, 09:20

Andwelé Slory heeft enkele jaren geleden serieus overwogen om te stoppen met voetballen. Dat heeft de snelle aanvaller, momenteel één van de revelaties van de Eredivisie, laten weten in Voetbal International. "Achteraf sloeg dat nergens op."

De 21-jarige Slory debuteerde in het seizoen 2000/2001 bij Telstar in het betaald voetbal en het duurde land voordat hij zijn draai gevonden had. "Ik denk dat ik mezelf vroeger te veel druk oplegde. Ik had toen ook zo'n stappenplan in mijn hoofd. Je kent het wel: eerst Telstar, daarna subtop, om vervolgens de stap te maken naar een echte topclub. Achteraf gezien sloeg dat nergens op. 'Ik kwam als talent op bij de A-selectie, maar speelde bijna nooit. Ging aan mezelf twijfelen en als ik dan een keer mocht spelen, legde ik mezelf ongelooflijk veel druk op. Ik heb toen zelfs overwogen te stoppen", vertelt hij.

Momenteel is Slory hot. Enige tijd geleden kwam zelfs, tegen de wil van Slory in, naar buiten dat Feyenoord de optie heeft om de snelle aanvaller na dit seizoen over te nemen van Excelsior. "Ik vind het erg vervelend dat het is uitgelekt dat Feyenoord die optie op mij heeft. Het brengt toch weer extra druk met zich mee. Feyenoord vind ik fantastisch, maar als ik ze dit seizoen zo zie, lijkt het me zeker niet gemakkelijk om voor ze te spelen. Ik snap het ook niet. De meeste spelers van Feyenoord ken ik en ze zijn echt wel goed, alleen lijken ze te blokkeren."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen