EK 2008: België, Duitsland en Rusland in actie

15 november 2006, 13:30

Er worden vanavond niet alleen oefeninterlands, maar ook EK-kwalificatieduels gespeeld. In totaal worden er zeven wedstrijden gespeeld, waarbij een aantal toplanden in actie komen. Bij onze Zuiderburen kijkt iedereen naar de wedstrijd tussen België en Polen, maar ook landen als Portugal, Duitsland, Kroatië en Rusland moeten aan de bak. FCUpdate.nl blikt vooruit op een avondje EK-kwalificatievoetbal.

Naast België, Polen en Finland kan ook Portugal vanavond goede zaken doen. De ploeg heeft pas vier punten, maar hierbij moet wel aangetekend worden dat de Zuid-Europeanen één duel minder gespeeld hebben dan de concurrenten. Winst in de thuiswedstrijd tegen Kazachstan, vanavond, zou er dan ook voor zorgen dat Portugal de aansluiting behoudt met Servië. Een nieuwe uitglijder daarentegen zou Portugal, dat eerder al onderuit ging tegen Polen, direct naar de rand van de afgrond brengen. 

Eén van de ploegen die de Tsjechen en de Duitsers nog zou kunnen begrijpen, is Ierland. De ploeg kent echter een valse start en pakte slechts één punt uit drie duels. De thuiswedstrijd tegen San Marino moet dan ook gewonnen worden. Als dat gebeurt, stijgen de Ieren naar de vierde plaats in de groep. Met thuiswedstrijden tegen rivalen Slowakije en Duitsland nog op het programma is er dan plotseling weer van alles mogelijk voor de Ieren.

De Russen en Macedoniërs hebben respectievelijk vijf en zeven punten, waarbij aangetekend moet worden dat Macedonië één duel meer gespeeld heeft. In Skopje kan Rusland, de ploeg van bondscoach Hiddink, dan ook goede zaken doen. Bij winst op Macedonië stijgen de Russen naar de tweede plaats in de groep, nog voor Engeland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen