Luque wil dolgraag naar FC Barcelona

16 november 2006, 11:51

Als het aan Albert Luque ligt, stapt hij nog vandaag in het vliegtuig richting Barcelona. De spits van Newcastle United wordt de laatste dagen veelvuldig in verband gebracht met de Catalaanse club, waar hij de personele problemen in de voorhoede op zou moeten lossen. Door blessures van Eto'o, Messi en Saviola kan trainer Frank Rijkaard een extra aanvaller immers goed gebruiken.

"Ik heb nog niets gehoord van FC Barcelona, maar ik zou het een enorme eer vinden als een dergelijk grote club me een aanbieding zou doen", reageert Luque in El Mundo Deportivo op de interesse uit Catalonië. "Ik heb in het verleden al met Eto'o samengespeeld bij Real Mallorca en het lijkt me fantastisch om weer met hem een kleedkamer te delen. Bovendien ken ik andere jongens van Barcelona, zoals Xavi en Puyol, erg goed."

"Twee jaar geleden toonde Barcelona al interesse in mij, maar destijds ketste de transfer op het laatste moment af en ging ik naar Newcastle. Ik heb echter nog steeds het verlangen om terug te keren naar Spanje. Als dat kan bij een geweldige ploeg als FC Barcelona, is dat natuurlijk prachtig", aldus de spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen