Heerenveen wil stadion weer uitbreiden

Koen Freriks
17 november 2006, 19:15

SC Heerenveen wil het stadion uitbreiden. De nieuwe voorzitter Koos Formsa wil de huidige capaciteit van 26.500 zitplaatsen met nog eens drieduizend vergroten. Onlangs werd het Abe Lenstra-stadion al meerdere keren uitgebreid. 

De losse verkoop bij de blauw-witten is momenteel laag, omdat er veel seizoenkaarthouders geregistreerd staan. "Om die reden zijn we aan het onderzoeken of we het stadion verder kunnen uitbreiden. Je moet dan denken aan tribunes die over de gracht worden gebouwd. Daar is nog plek voor circa 3.000 toeschouwers. Daarmee gaat de capaciteit van ons stadion richting 30.000 toeschouwers. Bovendien krijg je het publiek bovenop het veld, wat de sfeer zeker ten goede zal komen", laat de club weten op de officiële website.

Indien Nederland en Belgie het WK in 2018 mogen organiseren, dan droomt de voorzitter al van een tweede ring. "Als Nederland, België en Luxemburg het WK 2018 mogen organiseren, bouwen we er nog een ring bovenop, want dat evenement willen we dan sowieso in Heerenveen hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen