Oleguer: "Als we niet winnen, is het over"

21 november 2006, 10:00

Titelhouder FC Barcelona staat op de rand van de afgrond. Met nog twee Champions League-duels te gaan staat de ploeg op de derde plaats in Groep A, met vijf punten uit vier duels. De resterende duels, tegen Levski Sofia en Werder Bremen, moeten dan ook gewonnen worden, weet ook verdediger Oleguer.

"Als we woensdag niet winnen van Levski Sofia, is de Champions League voor ons voorbij", beseft hij zich. "Er wordt nu al gepraat over de laatste groepswedstrijd tegen Werder Bremen, maar als we niet winnen van Sofia doet die wedstrijd niet eens meer ter zake. Maargoed, we zijn er allemaal van bewust dat een plaats in de tweede ronde op het spel staat. We zijn optimaal gemotiveerd."

Werder Bremen, dat zeven punten heeft, gaat woensdag op bezoek bij Chelsea. Datzelfde Chelsea heeft aan één punt voldoende om zich te kwalificeren voor de tweede ronde, waardoor een salonremise in Londen voor de hand ligt. In dat geval móet Barcelona winnen van zowel Levski als Werder Bremen om de groepsfase van de Champions League te overleven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen