Kluivert bij selectie, Alex blijft twijfelgeval

24 november 2006, 13:08

Patrick Kluivert maakt deel uit van de PSV-selectie voor het duel met FC Utrecht, dat zaterdag gespeeld wordt. "Patrick is fit genoeg om erbij te zijn", zegt trainer Ronald Koeman. Ismaïl Aissati en Jason Culina zijn niet van de partij tegen de Domstedelingen, achter de naam van Alex staat een vraagteken.

Het is voor het eerst sinds eind september dat Kluivert weer bij de selectie van PSV zit. "Hij heeft een goed, pittig programma afgewerkt. Door minuten te pakken zal hij nog fitter en nog beter moeten worden. We zullen gaan kijken of dat realiseerbaar is in de komende duels. Hij kan een aanspeelpunt zijn voor een elftal. Als hij fit blijft, heeft hij absoluut zijn waarde. Morgenavond zal ik hem brengen als er een mogelijkheid is. Maar dat ligt natuurlijk ook aan hoe sterk we zijn en wat FC Utrecht doet", aldus Koeman op de officiële website van PSV.

Of ook Alex in actie kan komen tegen FC Utrecht, blijft tot het laatste moment onzeker. Koeman heeft de Braziliaan opgenomen in zijn selectie, pas op de dag van de wedstrijd zal bekeken worden of de verdediger fit genoeg is. "We gaan dus met negentien man. Als Alex er wel bij zit, moet er dus iemand de tribune op."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen