Desailly verwacht kampioenschap Manchester

Koen Freriks
27 november 2006, 01:05

De inmiddels gestopte topvoetballer Marcel Desailly (foto) laat via een column in de krant The Observer weten dat hij verwacht dat Manchester United kampioen van de Premier League wordt. Zondag speelde Manchester gelijk tegen Chelsea (1-1). 

"Dit wordt het seizoen van Man Utd en dat heb ik al gezegd sinds het begin van deze competitie. Het voetbal is heel cyclisch en ik denk niet dat Chelsea het niveau van de afgelopen twee seizoenen kan halen. Het lijkt of het lastiger voor ze wordt om wedstrijden te winnen."

In uitduels vindt de voormalige speler van onder meer AC Milan en Chelsea dat zijn oude club het moeilijk heeft. "Ze zijn niet meer de stoommachine van vorig seizoen. Vooral in uitwedstrijden gaat het allemaal wat moeizamer. Dat is ook niet vreemd. Iedereen wil immers van Chelsea winnen. Dan speel je sowieso extra lastige duels. Manchester United heeft hier ook een tijdje last van gehad, maar zit nu weer in de rol van underdog. Dat voetbalt toch een stukje makkelijker. Zij gaan dit seizoen de landstitel weer winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen