AC Milan brengt Juventus eerste verlies toe

Ger
29 oktober 2005, 23:04

In de Italiaanse competitie heeft AC Milan met duidelijke cijfers koploper Juventus opzij gezet: 3-1. Voor de ploeg uit Turijn betekende de nederlaag de eerste van het seizoen. Tot nu toe had Juventus alle negen competitieduels gewonnen.

Met name in de eerste helft was AC Milan, dinsdag tegenstander van PSV in de Champions League, een klasse beter. Seedorf opende met een van richting veranderd schot al snel de score. De andere doelpunten van de thuisploeg kwamen op naam van Kaká en Pirlo. Trezeguet scoorde na rust tegen. Het verschil tussen beide ploegen liep terug tot twee punten.

Nummer drie Internazionale kon niet winnen van Sampdoria. Inter kwam op vreemde bodem niet verder dan een gelijkspel: 2-2. Sampdoria kwam via Diana tweemaal op voorsprong. Cambiasso en Cordoba zorgden namens de bezoekers voor de gelijkmakers.