Daum wil Serhat naar Keulen halen

28 november 2006, 13:44

Christoph Daum is pas één dag in dienst van 1.FC Köln, maar nu al lijkt hij zijn eerste aanwinst op het oog te hebben. Het betreft Serhat Akin, de Turkse spits van Anderlecht. De aanvaller ligt al wekenlang in de clinch met de Belgische clubleiding en Daum wil hem graag naar het Rhein Energie Stadion halen.

Daum kent Serhat goed. Het duo werkte al samen bij Fenerbahçe, de vorige club van Daum. Medio 2005 stapte Serhat, mede doordat hij in Istanbul concurrentie kreeg van Nicolas Anelka, over naar Anderlecht. In zijn eerste jaar presteerde Serhat goed, maar naarmate het seizoen vorderde kreeg hij steeds vaker last van fysieke problemen. In totaal speelde hij vorig seizoen 27 duels voor paars-wit, waarin hij tien keer scoorde.

Dit seizoen zorgt Serhat vooral voor moeilijke gezichten in Brussel. De clubleiding is het gedrag van de Turk zat en manager Herman van Holsbeeck heeft al laten doorschemeren dat hij openstaat voor een vertrek van de spits. Verwacht wordt dan ook dat Daum al in de winterstop zal proberen om Serhat naar Keulen te halen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen