PSV legt Mendez tot 2010 vast

28 november 2006, 16:32

PSV neemt Edison Mendez definitief over van LDU Quito. De middenvelder speelt dit seizoen al op huurbasis in Eindhoven, maar is vanaf komende zomer officieel eigendom van PSV. "Ik ben blij dat ik een onderdeel van dit team kan blijven", reageert de 27-jarige Ecuadoriaan, die zich in recordtempo heeft ontwikkeld tot een belangrijke pion in het succesvolle elftal van PSV.

PSV kwam deze zomer met LDU Quito overeen dat Mendez voor één seizoen gehuurd zou worden, waarbij PSV de optie had om de middenvelder definitief over te nemen. Deze optie is nu gelicht, waardoor de multifunctionele middenvelder zich vanaf komende zomer officieel PSV'er mag noemen. 

"Als je verhuurd bent, speelt het toch altijd in je hoofd mee dat je je móet bewijzen. Nu geeft me dat ook nog meer rust in mijn spel. De komende drie-en-een-half jaar blijf ik PSV'er. Ik voel me hier goed, met mijn gezin woon ik in de stad en dat bevalt ons prima. Verder zijn de omstandigheden in Eindhoven ideaal om op het hoogste clubniveau in Nederland en Europa te presteren. Het stadion, het trainingscomplex, de mensen om het team heen. Ik ben blij dat ik een onderdeel van dit team kan blijven."

Bron: PSV.nl

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen