ManUnited en Chelsea winnen, verlies Arsenal

Ger
29 november 2006, 23:27

Manchester United heeft woensdagavond geen misstap begaan in de Premier League. De lijstaanvoerder won in een matige wedstrijd op Old Trafford met 3-0 van Everton. Concurrent Chelsea bleef in het spoor dankzij een nipte zege op Bolton Wanderers.

Cristiano Ronaldo opende vlak voor rust de score voor ManUnited met een verre uithaal. Na rust liep de thuisploeg uit via Patrice Evra en John O'Shea. Door de overwinning blijft de formatie van Alex Ferguson een voorsprong van drie punten behouden op naaste achtervolger Chelsea.

Arsenal ging met 2-1 onderuit bij stadgenoot Fulham en maakt het zicht op een toppositie steeds troebeler. Robin van Persie scoorde voor Arsenal uit een formidabele vrije trap. Brian McBride en Tomasz Radzinski waren trefzeker voor Fulham. Senderos van Arsenal ging er na 66 minuten af met rood.

Liverpool, met een onzichtbare Dirk Kuyt in de spits, bleek niet in staat om een opening te vinden in de verdedigingsmuur van Portsmouth. The Reds bleven zodoende op een doelpuntloos gelijkspel steken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen