Van Bronckhorst: "Ajax is geen optie"

30 november 2006, 09:12

Giovanni van Bronckhorst zet volgende week zijn handtekening onder een nieuw contract bij FC Barcelona, dat hem tot medio 2008 aan de Catalaanse club verbindt. Wat hij daarna gaat doen, weet hij nog niet. Een terugkeer naar Nederland is een mogelijkheid, maar als Feyenoorder in hart en nieren sluit hij een hereniging met Henk ten Cate bij Ajax bij voorbaat uit.

"Op voetbalgebied zou ik eeuwig in Barcelona willen blijven, maar gezien mijn leeftijd wil ik me niet al te lang binden. Ik weet niet hoe ik er in 2008 fysiek voorsta en ben dan bovendien al tien jaar in het buitenland. Dan wil ik rustig de tijd nemen om te kijken wat ik wil", vertelt Gio in De Telegraaf. 

Een terugkeer naar Feyenoord is voor Van Bronckhorst nog altijd een goede optie, ook nu de ploeg stroef draait. "Ik zou geen echte Feyenoorder zijn als ik alleen zou tekenen als het goed gaat", zegt de Molukker. Een overstap naar Ajax, waar zijn voormalig trainer Henk ten Cate momenteel de scepter zwaait, sluit hij uit. "Ik heb bij Barcelona heel fijn met hem gewerkt en hij is één van mijn beste trainers ooit. Maar Ajax is voor een Feyenoorder geen optie."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen