Wenger houdt hoop op landstitel

30 november 2006, 12:06

Arsenal is bezig met een dramatisch seizoen. De verliezend Champions League-finalist van het afgelopen seizoen leed woensdag alweer haar vierde competitienederlaag van het seizoen. Op Craven Cottage bleek stadgenoot Fulham met 2-1 te sterk. 

Hoewel de ploeg hierdoor al een straatlengte achterstand heeft op de koplopers, blijft manager Arsene Wenger geloven in de landstitel. "Ik houd me niet bezig met wiskunde. Het enige wat voor mij telt, is de volgende wedstrijd. Die moeten we zien te winnen. We leven van wedstrijd naar wedstrijd, dat is de enige manier om terug naar boven te klimmen", vindt de Fransman.

"Dit was alweer onze derde uitnederlaag op rij", weet de oefenmeester. Eerder verloor zijn ploeg ook al de uitwedstrijden bij Bolton Wanderers en West Ham United. "We hadden deze drie duels, met een beetje geluk, ook zomaar kunnen winnen. Het zit momenteel gewoon even niet mee", aldus Wenger.

Arsenal staat momenteel zesde in de Premier League. De achterstand op koploper Manchester United bedraagt liefst zestien punten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen