Valckx: "PSV blijft Chinezen nauwlettend volgen"

30 november 2006, 15:34

Met een oefenwedstrijdje tussen PSV en Jong PSV kwam vanmiddag een einde aan de proefperiode van de Chinese broer Ji Sun en Xiang Sun in Eindhoven. Het duo heeft twee weken mee mogen trainen en liet daarbij een prima indruk achter. Bij PSV blijft men de broers dan ook nauwlettend in de gaten houden, liet directeur Stan Valckx weten op de website van PSV.

"We zijn blij dat we hen twee weken hier hebben gehad. Voor die jongens is het een geweldige ervaring geweest, ze hebben hier heel veel geleerd. Ze zullen als andere spelers teruggaan naar China en weten nu dat het Europese voetbal nog een stap sneller en wat meer fysiek is. In dat opzicht was het een goede ervaring, ook voor PSV zelf. We zullen hen met het oog op de toekomst nauwlettend in de gaten blijven houden", aldus Valckx.

Ook hoofdtrainer Ronald Koeman is enthousiast over de Chinezen. "Deze twee jongens zijn op een goede manier binnengekomen, bleken heel open en toonden een goede mentaliteit. Met het oog op de toekomst blijven we hen volgen. De stage leidt niet tot een contract voor hen, maar ze hebben aangetoond dat ze kwaliteiten hebben. Een goede ervaring", oordeelt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen