Ferguson in zijn nopjes met komst Larsson

Koen Freriks
1 december 2006, 20:06

Manchester United-manager Alex Ferguson (foto) is in zijn nopjes met de tijdelijke komst van aanvaller Henke Larsson. De speler zal vanaf januari drie maanden uitkomen voor de Engelsen, die kampen met blessures in de voorhoede. Daarna zal Larsson weer terugkeren naar zijn club Helsingborgs in Noorwegen.

In de wintermaanden wordt er niet gespeeld in de Noorse competitie en daarom kan de 35-jarige routinier in het ritme blijven door te spelen voor Manchester. Daar is Ferguson zeer blij mee: "Ik heb hem altijd al bewonderd. Ik heb hem al eens geprobeerd te halen toen hij nog bij Celtic speelde, maar hij wilde toen blijven", aldus de oefenmeester tegenover SkySports.

The Red Devils kunnen al een hele tijd niet beschikken over de geblesseerde aanvaller Ole Gunnar Solskjaer. Bovendien is Alan Smith nog steeds niet wedstrijdfit. Ferguson heeft momenteel in de aanval alleen de beschikking over Wayne Rooney en Louis Saha. Met de komst van de voormalige speler van onder andere Celtic en Feyenoord zit de trainer weer wat ruimer in de aanvalslinie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen