Liverpool ruim voorbij Wigan Athletic

Ger
2 december 2006, 18:29

Liverpool haalde zaterdagmiddag uit tegen Wigan. Het werd 4-0 voor de Reds, die recentelijk in de Champions League PSV nog versloegen. De stand was al bij de rust bereikt. Dirk Kuyt was één van de doelpuntenmaker.

De oud-Feyenoorder nam de derde treffer voor zijn rekening, na een fraaie aanval over vier schijven. Craig Bellamy maakte er twee, Lee McCulloch zorgde voor een eigen doelpunt. Liverpool won dit seizoen niet eerder een uitwedstrijd.

Blackburn, in de UEFA Cup ingedeeld bij Feyenoord, werkte zich door een zege op Fulham wat op uit de onderste regionen. Het werd 2-0 voor de formatie van verdedigingsleider André Ooijer. Shabani Nonda nam al na zes minuten de eerste treffer voor zijn rekening. Na iets minder dan een half uur zorgde oud-Ajacied Benny McCarthy voor de tweede.