Ploegsma: "Eind van ochtend meer duidelijkheid"

4 december 2006, 09:30

Binnen enkele uren zal duidelijk worden of Ronald Waterreus terugkeert naar de Nederlandse competitie. Kees Ploegsma, de zaakwaarnemer van de doelman, heeft tegenover FCUpdate.nl laten weten dat er voorlopig nog niets rond is, maar dat dit al aan het eind van de ochtend anders kan zijn.

"Momenteel kan ik er nog niets over zeggen. Aan het eind van de ochtend weet ik meer", reageert hij op de vraag of Waterreus al rond is met AZ

"Er spelen natuurlijk meerdere dingen, ook het het Amerika-verhaal. Daar moeten we sowieso naar kijken", aldus Ploegsma. De zaakwaarnemer verwijst hiermee naar de wens van Waterreus om in januari over te stappen naar de Amerikaanse competitie. Dit zou betekenen dat het contract van Waterreus bij AZ in de winterstop alweer ontbonden zou moeten worden.

Bij AZ moet Ronald Waterreus het acute keepersprobleem oplossen, dat is ontstaan door de blessures van Joey Didulica en Khalid Sinouh. Derde doelman Job Bulters verdedigde dit weekend het Alkmaarse doel, met de pas 17-jarige Jordy Deckers als reserve. "Dat vind ik niet normaal", aldus trainer Louis van Gaal.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen