Heerenveen wil hoofdprijs voor Alves

Ger
4 december 2006, 16:11

De scoringsdrift van SC Heerenveen-aanvaller Afonso Alves is niet onopgemerkt gebleven bij buitenlandse clubs. Paulo Cesar, de zaakwaarnemer van de Braziliaan, is voor een transfer in de winterstop benaderd door Spaanse, Italiaanse en Franse ploegen.

De Friezen willen echter een forse vergoeding voor Alves, die in vijftien competitieduels goed was voor evenveel treffers. Waar Cesar denkt aan een beginbod van 10 miljoen euro, gaat Heerenveen-voorzitter Koos Formsma een flinke stap verder. "Om alle clubs af te schrik­ken: 20 miljoen lijkt me nog te weinig. Als je huis drie ton waard is en het is te verkopen voor drie miljoen dan denk je daar wel over na", aldus Formsma in de Leeuwarder Courant

Heerenveen kocht Alves afgelopen zomer voor ruim vier miljoen euro van Malmö FF. De Zweedse club krijgt 15 procent van de transfersom bij een eventuele transfer. Volgens Formsma heeft echter nog geen enkele club naar Alves geinformeerd. Het contract van de Braziliaan bij Heerenveen loopt nog tot juli 2011.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen