Arsenal gaat voor de winst bij Porto

Ger
6 december 2006, 15:29

Arsenal-manager Arsene Wenger wil woensdag in de Champions League geen onnodig risico lopen tegen FC Porto. De Londense formatie heeft aan een punt voldoende om de knock out-fase te bereiken, maar Wenger wenst niet te speculeren op een gelijkspel.

Bij een puntendeling in Portugal maakt CSKA Moskou nog een kleine kans op een vervolg in de Champions League. De nummer drie van Groep G moet dan wel een ruime overwinning behalen bij Hamburger SV. Wenger houdt zich echter niet bezig met doemscenario's: "We gaan naar Porto om de wedstrijd te winnen. Het bereiken van de volgende ronde willen we in eigen hand houden."

De Franse oefenmeester vindt dat Arsenal het dit jaar niet heeft getroffen met de loting. "Vorig seizoen speelden we tegen FC Thun en Sparta Praag. Dat was een stuk eenvoudiger. Kijk nu eens naar CSKA Moskou, kort geleden nog de koploper in de huidige groep. Die bevinden zich plotseling in een situatie waarin ze zich wellicht niet zullen kwalificeren voor de volgende ronde. En Portugese teams zijn altijd moeilijk te verslaan. Zelfs het al uitgeschakelde Hamburg beschikt over veel kwaliteit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen