Van der Vaart neemt het op voor Atouba

7 december 2006, 14:11

Hoewel Hamburger SV woensdag eindelijk weer eens een wedstrijd won, zorgde Thimothee Atouba er voor dat de ploeg toch met gemengde gevoelens zal terugkijken op het duel met CSKA Moskou. De Kameroener werd in de tweede helft naar de kant gehaald door trainer Thomas Doll, waarna hij een aantal keer zijn middelvinger opstak naar het publiek. 

Atouba reageerde hiermee op het feit dat de aanhang van HSV hem gedurende de tweede helft lange tijd uitfloot. Trainer Thomas Doll liet vervolgens direct weten dat hij 'een hartig woordje' wilde spreken met de Afrikaan, maar aanvoerder Rafael van der Vaart heeft het inmiddels opgenomen voor zijn teamgenoot.

"Het is een slechte zaak dat het hele stadion Timmy uitfluit", moppert de middenvelder, die in het duel met CSKA één keer scoorde. "Zoiets doet pijn, dat is logisch. Het doet overigens niet alleen Timmy pijn, maar het hele elftal."

HSV-voorzitter Bernd Hoffmann lijkt minder begrip te hebben voor de actie van Atouba. "We zullen hier direct op reageren. Niemand mag onze fans zo beledigen, we zullen een straf uitdelen", belooft de preses van de Duitse club.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen