Roda: Rudge kan verhuurd worden, maar wil niet

Koen Freriks
8 december 2006, 19:01

Roda JC-verdediger Humphrey Rudge speelde onlangs nog bij het Schotse Hibernian en daarvoor op Cyprus bij Apollon Limassol. Momenteel maakt hij geen speelminuten in Limburg en ondanks interesse van diverse clubs blijft Rudge knokken voor een basisplaats.

Rudge denkt dit seizoen nog aan de bak te komen: "Momenteel speel ik met Jong Roda JC. Tijdens de trainingen van het eerste elftal ga ik tot het gaatje. Ik vertrouw erop dat ik dit seizoen nog minuten ga maken. Nu staat er een goede defensie die weinig weggeeft en het is te begrijpen dat Huub (Huub Stevens is hoofdtrainer red.) dat niet zo snel wijzigt."

De 29-jarige geniet interesse van meerdere clubs uit de Jupiler League en van clubs uit het buitenland. Hij zou in de winterstop verhuurd kunnen worden, maar dat ziet hij zelf niet zitten: "Het past niet bij me om op te geven. Ik zal er alles aan doen om terug te komen zodat ik mezelf niks kan verwijten. Voor mij voorlopig nog geen vakantiebaan zoals in Cyprus, daar ben ik te ambitieus voor", vertelt hij tegenover de Zuid-Limburgse weekkrant Weekblad Parkstad.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen