Maaskant schrikt niet van uitlatingen Pollemans

13 december 2006, 10:13

Jan Pollemans, de voorzitter van RBC Roosendaal, zorgde afgelopen week voor opschudding door voor de camera van Talpa te verklaren dat zijn ploeg dit seizoen hoe dan ook kampioen moet worden van de Jupiler League. De preses verklaarde bovendien dat trainer Robert Maaskant zou moeten vertrekken, wanneer deze doelstelling niet behaald wordt.

Maaskant is echter allesbehalve geschrokken van deze uitlatingen. "Het idee om kampioen te worden lag er toch al, dus dit gaat echt niet heel veel geen extra druk geven, hoor", lacht hij. Ook het feit dat hij zou moeten vertrekken als RBC niet promoveert, verrast Maaskant niet. "Dat ze me in dat geval niet onder de huidige financiële voorwaarden willen houden, kan ik me wel voorstellen."

De trainer hecht overigens niet te veel waarde aan de uitlatingen van Pollemans. "Dit is breed opgepikt in de publiciteit, maar ik ken Jan heel goed en weet in welke context hij zoiets zegt", bagatelliseert hij de woorden van zijn voorzitter.

RBC Roosendaal staat momenteel fier aan kop in de Jupiler League. De Brabanders, die afgelopen seizoen nog kansloos degradeerden uit de Eredivisie, hebben vijf punten voorsprong op De Graafschap. De nummers drie en vier, VVV en Den Bosch, hebben al tien punten minder dan RBC.

Bron: BN/ De Stem

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen