Meerdink wil niet naar Japan

13 december 2006, 11:49

Martijn Meerdink heeft nog geen nieuwe club gevonden. De aanvaller mag vertrekken bij AZ, maar weet nog niet waar hij zijn loopbaan zal voortzetten. Een lucratief avontuur in een ver land ziet hij in ieder geval niet zitten, schrijft hij in VI. 

"Mijn voorkeur gaat uit naar de Bundesliga, maar een club in de buurt van Winterswijk, waar ik geboren ben, zou ik ook echt geweldig vinden. FC Twente is inderdaad bijna in mijn achtertuin. Voor mij tellen dat soort zaken wel mee. Ik heb toch een gezinnetje, dus ik zie mezelf niet zo snel ergens in Japan of zo rondfietsen."

"Al met al is het een bizar jaar voor me. Ik kwam terug van een zware blessure, mijn droom kwam uit doordat ik voor Oranje mocht spelen en nu lijkt het erop dat mijn tijd bij AZ voorbij is. Ach, eigenlijk ben ik al blij dat ik nog leef, het is een wonder dat ik niks mankeer na de crash die ik vorige week maakte langs de snelweg, ik ben direct weer in de auto gestapt, dat schijnt de beste manier te zijn om over zo'n ongeluk heen te komen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen