Rijkaard: "América heeft belangrijk voordeel"

13 december 2006, 15:13

Amper anderhalve dag na de lange reis naar Japan moet FC Barcelona donderdag alweer aantreden in de halve finale van het WK voor clubs. De ploeg van trainer Frank Rijkaard strijdt vanaf 11.20 uur Nederlandse tijd met het Mexicaanse América om een plaats in de finale. In de finale wacht de Zuid-Amerikaanse kampioen Internacional, dat vandaag afrekende met Al Ahly.

Hoewel iedereen verwacht dat Barcelona zich zal plaatsen voor de eindstrijd, weigert Frank Rijkaard om op de zaken vooruit de lopen. "Je moet niet vergeten dat we hier pas kort zijn, we zijn ons feitelijk nog aan het aanpassen aan de omstandigheden. América is hier al veel langer en daarmee hebben ze een belangrijk voordeel. Het zal dan ook geen gemakkelijke wedstrijd worden", voorspelt hij.

Rijkaard weet hoe het is om het WK voor clubs te winnen. Als speler won hij met AC Milan al tweemaal de felbegeerde prijs. "Weet je waarom wie twee keer wonnen? Omdat iedereen enorm gemotiveerd was. We wilden die prijs koste wat kost winnen. Diezelfde motivatie moeten mijn spelers dit toernooi hebben. Die prijs moet naar FC Barcelona gaan", aldus de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen