West Ham United legt Curbishley vast

13 december 2006, 16:41

Alan Curbishley is aangesteld als manager van West Ham United. De voormalig manager van Charlton Athletic volgt Alan Pardew op, die eerder deze week ontslagen werd als gevolg van een teleurstellende start van het seizoen. Curbishley was eerder dit jaar één van de kandidaten om bondscoach van Engeland te worden, maar de Britse bond gaf de voorkeur aan Steve McClaren. 

De aanstelling van Curbishley komt niet als een verrassing. Dinsdag werd al duidelijk dat Curbishley, die tussen 1975 en 1979 als speler al uitkwam voor the Hammers, de belangrijkste kandidaat was om de kwakkelende ploeg uit het slop te trekker. Het ambitieuze West Ham staat momenteel, ondanks de komst van onder meer de dure Argentijnen Carlos Tevez en Javier Mascherano, op de achttiende plaats in de Premier League.

"Ik ben hier enorm blij mee", reageert Curbishley op zijn nieuwe baan. "Ik voel me vereerd dat ik deze functie mag vervullen. Hopelijk kunnen we West Ham snel naar een betere positie op de ranglijst brengen." Curbishley zal wordt geassisteerd door Mervyn Day, een andere voormalig speler van West Ham.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen