Spelers Zulte-Waregem vol lof over Ajax

14 december 2006, 09:51

Voor de spelers van Zulte-Waregem was het gisteren, ondanks de nederlaag, een mooie avond. De Belgen vonden het schitterend om te mogen voetballen tegen het grote Ajax. "Ik heb ervan genoten om tegen deze topspelers aan te treden", zegt verdediger Tim Matthys, die tot zijn vreugde het shirt van Klaas-Jan Huntelaar mee naar huis mocht nemen.

Na afloop van het duel met Ajax (0-3) was vrijwel iedere speler van de thuisploeg opgetogen. Het feit dat men gespeeld had tegen Ajax was voor de meeste spelers één van de hoogtepunten uit hun loopbaan. "Het was leuk spelen tegen zo'n grootheid. We waren ontspannen, want hoefden niet te winnen. Ajax had veel balbezit en daardoor kwamen wij er niet zo goed uit. De Amsterdammers lieten gewoon niks toe", aldus Ludwin Van Nieuwenhuyze.

Trainer Franck Dury erkent dat zijn ploeg simpelweg een maatje te klein was voor Ajax. "Ik moet bekennen dat Ajax en Espanyol geen spek voor onze bek zijn. Ik accepteer dit, heb er geen moeite mee. Het is al mooi geweest. Ik hoop alleen dat we in de volgende ronde nog eens een tegenstander van ons niveau tegenkomen."

Bron: Sporza

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen