Manchester United verlengt contract Van der Sar

14 december 2006, 10:42

Edwin van der Sar heeft met de clubleiding van Manchester United een akkoord bereikt over een nieuw contract. De huidige verbintenis van de doelman, die na dit seizoen af zou lopen, wordt met één jaar verlengd. 

Het feit dat het contract van de doelman met slechts één jaar verlengd wordt, wil volgens manager Alex Ferguson niet zeggen dat Van der Sar bijna afgeschreven is. "Wij hebben bij Manchester United de traditie om bij spelers van boven de 30 jaar de situatie per jaar te bekijken. Dat hebben we ook bij Denis Irwin gedaan en hij is uiteindelijk tot zijn 36ste gebleven", aldus de Schot in the Daily Mirror

Eerder deze week liet Ferguson zich in het fanblad Inside United al lyrisch uit over de doelman. "Bij Juventus en Fulham keepte hij al goed, maar zijn overstap naar Manchester heeft er voor gezorgd dat hij plotseling als herboren onder de lat staat. Je ziet dat wel vaker met keepers die al wat ouder zijn. Een transfer kan er voor zorgen dat iemand plotseling aan een tweede jeugd begint en dat is bij Edwin het geval", aldus Ferguson.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen