Wotte bereikt akkoord met RKC Waalwijk

14 december 2006, 11:23

Mark Wotte treedt per direct in dienst als trainer van RKC Waalwijk. De 45-jarige trainer volgt Adrie Koster op, die enige tijd geleden ontslagen werd. "Met Mark Wotte halen we een trainer in huis, die perfect past bij het topsportklimaat dat we hier in Waalwijk voor ogen hebben", aldus directeur Henry van der Vegt.

RKC Waalwijk beschrijft Wotte als 'een trainer die perfect in de gemaakte profielschets past'. De trainer is afkomstig van het Egyptische Ismalia en werkte in het verleden bij ADO Den Haag, FC Utrecht, FC Den Bosch en Willem II. Bovendien was hij gedurende twee seizoenen bondscoach van Jong Oranje. "Hij heeft bewezen talenten beter te maken en goed met de verschillende persoonlijkheden in een spelersgroep te kunnen werken", aldus technisch directeur Henry van der Vegt.

Wotte heeft een contract getekend tot medio 2008, met de optie om deze verbintenis tussentijds te verlengen. Adrie Bogers, de man die sinds het ontslag van Adrie Koster als interim-trainer voor de groep stond, is aangesteld als nieuwe assistent-trainer. "Adrie Bogers kent zowel de A-selectie als de beloften erg goed en is een echte clubman. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat zij RKC weer op de rit krijgen", verklaart Van der Vegt de keuze voor dit duo.

Wotte zit komend weekend al op de bank bij RKC in de thuiswedstrijd tegen NEC. De Waalwijkse club staat momenteel zeventiende in de Eredivisie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen