Giggs wil Hargreaves bij Manchester United

Ger
15 december 2006, 10:32

Ryan Giggs hoopt dat Manchester United een akkoord bereikt met Bayern München over de transfer van Owen Hargreaves. De Engelse club aast al geruime tijd op de middenvelder, maar Bayern wees de interesse steeds van de hand.

"Hij zou zeker een aanwinst zijn", laat Giggs optekenen in The Sun. "We willen onze as versterken en door zijn aanwezigheid zal ons team echt verbeteren. Hij is een topspeler en liet dat ook zien op het afgelopen WK."

Manchester United probeerde de 25-jarige Hargreaves afgelopen zomer nadrukkelijk te strikken. Dit tot groot ongenoegen van Bayern. De Zuid-Duitsers dreigden zelfs om de FIFA in te schakelen als The Red Devils bleven aandringen.

Toch staat ook Hargreaves open voor een vertrek naar Old Trafford. "Het is een mogelijkheid om in een nieuwe competitie te spelen. Bovendien kom ik uit voor de Engelse ploeg en ben ik in Manchester dicht bij mijn familie", aldus de middenvelder.

"Als ik bij Bayern vertrek, kies ik niet voor het geld. Dan zou ik naar AC Milan of Inter moeten gaan. Veel mensen denken dat ik een halve Duitser ben, maar dat is niet zo. Ik ben grootgebracht door een Engelse familie en toevallig gebeurde dat in Canada."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen