Ronald Koeman: "Niks is onmogelijk"

Ger
15 december 2006, 12:55

PSV-trainer Ronald Koeman is redelijk tevreden met de loting van de Champions League. De Eindhovenaren werden vrijdagmiddag in de achtste finales gekoppeld aan Arsenal. "Het is niet de zwaarste, maar ook niet de minste tegenstander."

"Ik denk dat zij misschien wel het beste voetbal van Engeland spelen", laat Koeman weten in een eerste reactie op de website van PSV. "Ze hebben een aantal heel goede spelers. Maar niks is onmogelijk. Arsenal is natuurlijk de verliezend finalist van vorig jaar, een van de clubs met het budget om de Champions League te winnen. Voor ons is het fantastisch dat we door zijn, we gaan nu kijken hoe goed we zijn. Het lijken me twee mooie wedstrijden."

Koeman trof de Londense formatie al eens als trainer van Ajax in het seizoen 2002-2003. "Dat was in de poulefase. Uit werd het 1-1, thuis 0-0. Dat zou nu dus voldoende zijn om door te gaan. Als je mag kiezen, speel je liever de tweede wedstrijd thuis. Dan wordt het namelijk beslist. Maar we waren nou eenmaal niet in de situatie om te kiezen. We waren tweede in de groep, dus dan is de consequentie dat je altijd een nummer één loot."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen