Erwin Koeman: "Spurs veel beter dan Blackburn"

Ger
15 december 2006, 14:06

Erwin Koeman toonde zich vrijdag teleurgesteld na de loting van UEFA Cup. De Rotterdammers moeten het in de derde ronde opnemen tegen Tottenham Hotspur. "Ik had liever tegen Panathinaikos gespeeld. Dit is echt een zware loting."

Koeman vindt de Engelse opponent, die onder leiding staat van de Nederlander Martin Jol, een prima ploeg. "Vooral fysiek zijn ze erg sterk en, op papier, nog veel beter dan Blackburn Rovers", aldus Koeman op de website van Feyenoord. "Maar kansloos ben je nooit en het worden vast mooie wedstrijden."

De oefemeester kijkt vooral uit naar het duel op White Hart Lane, de thuishaven van Tottenham. "Ik ben er met PSV ook al eens geweest, het is een schitterend stadion. Om daar een goed resultaat te halen, zullen we ons echt moeten wapenen tegen de fysieke kracht van de Spurs."

Koeman ziet mogelijkheden om de dubbele confrontatie te overleven. "Tegen Engelse ploegen krijg je wel altijd de ruimte om te voetballen, dat heeft het duel met Blackburn onlangs nog eens uitgewezen. Maar ik schat Tottenham wel hoger in dan die ploeg."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen