Van Gaal baalt: "Voor niets eerste geworden"

Ger
15 december 2006, 15:44

AZ-trainer Louis van Gaal toonde zich allerminst tevreden na de bekendmaking van de tegenstander in de knock out-fase van de UEFA Cup. De Alkmaarders nemen het in de derde ronde op tegen het Turkse Fenerbahçhe.

Op het moment dat de loting werd verricht, hing de AZ-selectie in de lucht boven Parijs. De Noord-Hollanders waren op de weg terug vanuit Sevilla, waar donderdag een overwinning werd geboekt in het laatste UEFA Cup-groepsduel (1-2). Van Gaal kreeg het verlossende briefje van de piloot, die in contact stond met de verkeerstoren.

"Het is in ieder geval niet de makkelijkste tegenstander", reageerde Van Gaal in het vliegtuig. "Voor niks eerste geworden. Het is een lange vliegreis en bovendien is het daar behoorlijk koud in februari. Wat dat betreft hadden we beter Hapoel Tel Aviv of Zulte Waregem kunnen loten. Die had ik liever gehad. Bovendien heb je kans dat Sevilla zelfs nog een makkelijkere loting heeft, ondanks dat ze tweede zijn. Wat dat betreft zijn we misschien wel voor niks eerste in de poule geworden."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen