Ghaly: "Leuk om weer in De Kuip te spelen"

Ger
15 december 2006, 20:11

Voormalig Feyenoorder Hossam Ghaly (foto rechts) zal in de UEFA Cup zijn oude maten uit Rotterdam tegenkomen. Hij lootte met Tottenham Hotspur namelijk tegen de ploeg van trainer Erwin Koeman. "Ik vind het geweldig om terug te keren naar Rotterdam, mijn oude ploeggenoten te zien en weer te spelen voor de beste supporters van Nederland", zo vertelt de speler van The Spurs.

Ghaly heeft geen rancuneuze gevoelens over Feyenoord: "Nee, waarom? Ik heb alleen maar goede gevoelens bij Feyenoord. Ik vind het gewoon heel erg leuk om straks weer in De Kuip en in Rotterdam te spelen. Ik had het enorm naar mijn zin in die stad en heb er nog steeds veel vrienden. En de supporters hebben me altijd gesteund, dus ik vind het erg leuk ze weer te zien", zegt hij op de officiële clubsite van Feyenoord.

Ghaly denkt dat zijn oude club de underdog is. "We zijn momenteel in prima vorm en hebben een stabiele ploeg gekregen. Feyenoord heeft met het vertrek van Kuyt en Kalou gewoon kwaliteit ingeleverd. Toch blijft het gewoon een goede ploeg. Wij zullen heel geconcentreerd moeten spelen om van Feyenoord te winnen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen