Brandts blij na 'fantastische overwinning'

17 december 2006, 00:56

Het lijkt een mooie Kerst te gaan worden voor Ernie Brandts. De oefenmeester zag zijn NAC Breda zaterdag in Rotterdam overtuigend met 0-3 winnen van Sparta, waardoor het linkerrijtje ineens heel dichtbij gekomen is.

Brandts: "Vooral in de eerste helft hebben we goed gespeeld. Sparta was goed geanalyseerd en in de uitvoering hebben de spelers het fantastisch gedaan. In de tweede helft hebben we het 't eerste kwartier wat moeilijker gehad, maar daarna hadden we nog drie of vier doelpunten kunnen, of misschien wel móeten maken."

"Het was een zes-punten wedstrijd. We kwamen hier naar toe om te winnen en we hébben gewonnen, prachtig natuurlijk", stelt Brandts tot zijn tevredenheid vast.

De trainer was zeer enthousiast over de steun die zijn ploeg kreeg van de meegereisde fans uit Breda. "Het was geweldig. Op een gegeven moment leek het wel of we thuis speelden. Als speler vond ik het ook altijd heerlijk als je eigen fans zoveel herrie maakten in een uitwedstrijd. Dat is een regelrechte stimulans."

Bron: NAC.nl

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen