Wotte-effect blijft uit in Waalwijk

17 december 2006, 14:16

RKC Waalwijk heeft de rode lantaarn weer overgenomen van ADO Den Haag. De ploeg uit Waalwijk ging zondag, met de nieuwe trainer Mark Wotte voor het eerst op de bank, in eigen stadion met 0-1 onderuit tegen NEC. ADO Den Haag, dat zaterdag al met 2-1 wist te winnen van Willem II, is de Brabantse ploeg hierdoor gepasseerd op de ranglijst. NEC is door de zege opgeklommen naar de zevende positie in de Eredivisie.

RKC kon hier vrijwel niets tegenover stellen en het was dan ook volledig terecht dat NEC in de slotfase van de eerste helft op voorsprong kwam. Een fraaie lange bal van Edgar Barreto werd door Niedzielan teruggelegd op de instormende Denneboom, die Van Dijk kansloos liet met een fraaie pegel: 0-1.

RKC gooide er nog een heus slotoffensief uit, waarbij heel Waalwijk om een strafschop smeekte toen invaller Tim Janssen naar de grond ging. Arbiter Wegereef liet echter doorspelen en in de resterende minuten gaf NEC de punten niet meer weg. De Nijmegenaren boekten hiermee hun vierde zege op rij en stijgen met stip naar de zevende plaats in de Eredivisie. En RKC Waalwijk? Dat moet misschien maar een verzoek indienen bij de KNVB, of het haar wedstrijden vanaf nu allemaal op vrijdag mag afwerken...

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen