Denneboom: "Ik blijf bij NEC"

18 december 2006, 10:30

Fans van NEC kunnen opgelucht ademhalen: Romano Denneboom speelt ook tijdens de tweede helft van het seizoen in Nijmegen. De spits, die de laatste weken aan leek te sturen op een transfer naar Willem II, heeft tegenover FCUpdate.nl laten weten dat een overstap in de winterstop niet meer aan de orde is. "Ik concentreer me volledig op NEC", aldus de spits.

Sinds Denneboom in augustus bekendmaakte dat hij zijn aflopende contract bij NEC niet wil verlengen, gonst het van de geruchten rond de 25-jarige aanvaller. Heerenveen werd genoemd als kanshebber om de spits over te nemen, maar al snel werd duidelijk dat Willem II de beste papieren had.

Inmiddels heeft Denneboom deze woorden echter weer ingetrokken. "Ik speel de tweede seizoenshelft voor NEC", bevestigt hij tegen FCUpdate.nl. "Er was interesse van Willem II, maar dat is niet doorgegaan. Ik blijf dus gewoon bij NEC, ik ben niet meer met iets anders bezig. Het gaat goed en we gaan ook na de winterstop vol aan de bak. Ik concentreer me nu alleen nog maar op NEC", belooft hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen