Capello passeert loslippige Diarra

20 december 2006, 09:49

Mahamadou Diarra maakt geen deel uit van de selectie van Real Madrid voor de competitiewedstrijd tegen Recreativo Huelva, die vanavond gespeeld wordt. De middenvelder uit Mali is thuis gelaten door trainer Fabio Capello, nadat hij afgelopen weekend tegenover teamgenoten zijn ongenoegen uitte over het feit dat hij op de bank moest beginnen in het duel met Espanyol.

Voorafgaand aan het duel met Espanyol sprak Diarra op het veld met zijn teamgenoten Cassano, Cannavaro en Ronaldo. Hierbij liet de Malinees weten dat hij allesbehalve blij is met de manier waarop Capello met hem om gaat en dat hij niet snapte waarom hij op de bank moest plaatsnemen.

De pech van Diarra was dat camera's rond het veld het gesprek haarfijn vastlegden. Er werd zelfs een liplezer bijgehaald om de woorden van Diarra te achterhalen. Toen eenmaal bekend was wat de middenvelder precies gezegd had, ontstak Capello in woede. "Diarra had beter zijn mond kunnen houden. Hij heeft geen reden tot klagen, omdat hij dit seizoen al heel veel wedstrijden gespeeld heeft. En bovendien: ik maak mijn keuzes om te winnen, niet om spelers tevreden te houden."

Bron: l'Equipe

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen