Janssen verlengt contract bij Vitesse

Ger
21 december 2006, 14:14

Theo Janssen heeft zijn contract bij Vitessse opengebroken en met een jaar verlengd. De middenvelder ligt nu tot de zomer van 2009 bij de Arnhemmers vast. "De club is op weg naar boven", stelt de tweevoudig international.

Janssen komt al vanaf het seizoen 1998/1999 op het hoogste niveau uit voor Vitesse. Alleen in 2004 maakte hij een kort uitstapje naar RC Genk. "Vitesse is toch mijn club en hoewel ik de laatste tijd een aantal keer heb uitgesproken dat ik best eens een stap omhoog wil doen, heb ik momenteel een goed gevoel. Vitesse hoort mijns inziens toch vast in de subtop en mijn verwachting is dat ik daar samen met Vitesse op korte termijn naar toe kan groeien. Waar mijn plafond dan ligt, bij Vitesse of elders, dat zie ik wel als het zover is."

Algemeen directeur Paul van der Kraan is verheugd over de contractverlenging van Janssen. "Theo heeft zich fantastisch opgesteld. De laatste weken kregen we wat teleurstellingen te verwerken met spelers die we in de toekomst niet voor de club kunnen behouden. Theo heeft zich daarentegen heel goed gerealiseerd waar de mogelijkheden en onmogelijkheden van Vitesse liggen. Dat dit gelukt is, is in aanloop naar de tweede helft van het seizoen een fantastische opsteker."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen