Sneijder wil spelen tegen Vitesse

22 december 2006, 09:32   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax-middenvelder Wesley Sneijder wil komend weekend hoe dan ook meespelen in het competitieduel met Vitesse. De middenvelder heeft nog altijd last van zijn bekken, maar wil desnoods met een pijnstillend spuitje in zijn lichaam gaan spelen. "De komende wedstrijden zijn heel belangrijk voor de club, daarom wil ik spelen", aldus de kleine middenvelder in AD/ Sportwereld. 

Sneijder liep de bekkenblessure vorige week op, in het UEFA Cup-duel met Zulte Waregem. Afgelopen weekend bleef hij aan de kant en omdat hij donderdag nog altijd niet volledig meetrainde, leek het voor de hand te liggen dat ook het duel met Vitesse te vroeg zou komen. Dat blijkt echter niet het geval te zijn. 

"Voor de wedstrijd gaat er desnoods een spuitje in", zegt hij. "Trainen gaat op zich goed, maar ik voel die kneuzing nog wel. Het voelt als een gigantische blauwe plek, heel pijnlijk. Maar ik ga er vanuit dat ik er zondag bij ben. De komende drie wedstrijden zijn heel belangrijk voor de club. Daarom wil ik spelen."

Ajax, dat inmiddels al acht punten achterstand heeft op koploper PSV, speelt tot de winterstop nog tegen Vitesse (uit), Roda JC (thuis) en NEC (uit).

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen