Het nieuwe jasje van FCUpdate.nl

22 december 2006, 13:16

Zoals jullie misschien al gemerkt hebben, is er sinds afgelopen woensdag het één en ander veranderd op FCUpdate.nl. Omdat wij jullie zo goed mogelijk van dienst willen zijn, hebben we besloten om bepaalde dingen gebruiksvriendelijker te maken. Na wekenlang werk is de site volledig geherstructureerd en wij zetten hier even de belangrijke voordelen op een rijtje.

Overzichtspagina's per competitie

Iedere competitie waarvan wij de uitslagen leveren, heeft vanaf nu een eigen nieuwspagina. Een voorbeeld zie je hier:

http://www.fcupdate.nl/competities/engeland/premier_league/ 

Iedereen kan op deze pagina in één oogopslag al het nieuws uit deze competitie zien, inclusief alle uitslagen en standen. Bovendien hebben we ook een gloednieuw archief, met de eindstanden van de afgelopen seizoenen. Je bereikt de competitiepagina's via het menu 'competities' aan de linkerkant.

{image[241441][right-half][Algemeen - voetbal]}Vernieuwde clubpagina's

Ook de clubpagina's hebben een metamorfose ondergaan. Feitelijk is één blik op de vernieuwde clubpagina vanaf nu voldoende om alles te weten te komen over een bepaalde club. Op de clubpagina zie je direct al het nieuws rondom de betreffende club, de uitslagen, de clubgegevens en de positie op de ranglijst. Bij clubs uit de Eredivisie zie je bovendien direct welke spelers momenteel, om welke reden dan ook, niet inzetbaar zijn. Een voorbeeld:

http://www.fcupdate.nl/clubs/nederland/ajax/ 

Je kan de clubpagina's op verschillende manieren bereiken. Ten eerste staat er in ieder artikel over de betreffende club een directe link naar de clubpagina, maar je kan ook via het menu 'competities' werken. Op de desbetreffende competitiepagina zie je links naar de clubpagina's van alle clubs in de competitie.

Verbeterde zoekmachine

Ben je op zoek naar al het nieuws over een bepaalde speler, dan ben je bij FCUpdate.nl aan het goede adres. We hebben onze zoekmachine dusdanig verbeterd, dan je nu direct een mooi overzicht kan krijgen van alle nieuwsberichten die overeenkomsten vertonen met de door jou ingegeven zoekterm. Zoek je bijvoorbeeld al het nieuws over Louis van Gaal, dan krijg je dit overzicht:

http://www.fcupdate.nl/zoeken.php?key=van+gaal

Je vindt de zoekfunctie onder het menu-item 'nieuws'.

Dit zijn de belangrijkste wijzingen, maar zeker niet de enigen. Zoals jullie mogelijk gezien hebben, is de complete lay-out aangepast. We hopen dat de ons online magazine op deze manier nog gebruiksvriendelijker en beter geworden is.   Hebben jullie vragen, opmerkingen of klachten over de nieuwe lay-out? Schroom dan niet om ons contactformulier in te vullen. Je vindt ons contactformulier hier: http://www.fcupdate.nl/over_ons/contact/

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen